داستان The Leadership Challenge بعنوان Golden Standard توسعه مهارت رهبری در دنیای کسب و کار معاصر ۳۸ سال پیش، در ۱۹۸۲، با سوالاتی ساده آغاز شد: “رهبران موفق برای انجام کارهای خارق‌العاده چه می‌کنند و چه ویژگی‌ها و رفتارهایی دارند؟” آیا این رفتارها قابل الگوبرداری و یادگیری است؟

پاسخ به این سوالات با هدف ایجاد چارچوبی برای توسعه مهارت رهبری در سطوح مختلف شرکت‌ها، رسالت اصلی تحقیق و کار و زندگی دو پروفسور مدیریت دانشگاه سانتاکلارای کالیفرنیا، جمیز کوزس (JAMES KOUZES) و باری پوزنر (BARRY POSNER) قرار گرفت. در طول ۳۷ سال تحقیق به مرور و با مطالعه و بررسی ده‌ها هزار رهبر موفق و ایجاد زمینه توسعه مهارت برای میلیون‌ها مدیر اجرایی، در کشورهای مختلف دنیا، این چارچوب شکل گرفته و تبدیل به رویکرد بهینه و استاندارد طلایی توسعه مهارت رهبری در دنیا شده است. نتایج این تحقیق هر ۵ سال یکبار انتشار یافته و چارچوب توسعه پیشنهادی، متناسب با آن بروز می‌گردد. آخرین ویرایش این مدل (نسخه ۶) در سال ۲۰۱۷ انتشار یافته است.

این چارچوب رهبری را مجموعه‌ای از رفتارهای قابل اندازه‌گیری، یادگیری و قابل ارتقا می‌داند و رویکردی منسجم برای ارزیابی و ارتقای مهارت رهبری بصورت فردی و در شرکت‌ها و سازمان‌ها در قالب یک کارگاه آموزشی که در واقع سفر و چالشی است برای توسعه مهارت‌های مرتبط فراهم می‌سازد.

سادگی، اتکای بر نتایج تحقیقات گسترده علمی و همچنین قابلیت بکارگیری و ارتباط مستقیم آن با رهبری و صحبت درباره مسایل ملموس و قابل اجرا، این ابزار را به الگوی اول شرکت‌ها در زمینه توسعه مهارت رهبری تبدیل کرده است. در کنار آن این چارچوب از ابزاری به نام LPI: Leadership Practices Inventory برای ارزیابی و توسعه مهارت‌ها و رفتارهای مرتبط و در صورت تمایل شرکت/سازمان متقاضی اجرای برنامه‌های کوچینگ استفاده می‌نماید. بطور طبیعی اجرای کارگاه با بکارگیری این ابزار منجر به ارتقای مهارت‌های اثربخش‌تری خواهد شد. ۵ اقدام اصلی و تعهدات مرتبط با هریک در تصویر ذیل ارایه شده است.

 

مدت، زمان برگزاری و تعداد شرکت کنندگان:

  • این دوره آموزشی حسب درخواست و توافق با شرکت متقاضی در قالب دو روز کارگاهی یا پنج تا هشت نیم روز ناپیوسته قابل برنامه‌ریزی و اجرا است.
  • زمان و تاریخ برگزاری نیز بر اساس توافق با شرکت/سازمان برگزارکننده قابل هماهنگی و تعیین است.
  • با توجه به برگزاری کارگاهی حداکثر تعداد شرکت کنندگان هر کارگاه ۲۴ نفر در نظر گرفته شده است. حضور بیش از ۲۴ نفر بطور مستقیم بر کیفیت کارگاه تاثیر خواهد داشت.

 

تصاویری از دوره‌های بررگزار شده:

دی ماه ۱۳۹۸ – کارگاه چالش رهبری ویژه گروه اول مدیران و تیم لیدرهای منتخب شرکت نقش اول کیفیت –تمرین ترسیم و معرفی چشم انداز

اسفندماه ۱۳۹۸ – کارگاه چالش رهبری ویژه گروه چهارم مدیران و تیم لیدرهای منتخب شرکت نقش اول کیفیت – اعضای تیم برنده در بازی چالش مارشمالو

بهمن ماه ۱۳۹۸ – شرکت یاراکیش – تصویر دسته جمعی حاضرین کارگاه و مدرس در پایان دوره –

آذرماه ۱۳۹۸ – کارگاه چالش رهبری ویژه مدیران گروه اسنپ – تصویر اعضای تیم برنده در مسابقه چالش مارشمالو

 

بهمن ماه ۱۳۹۸ – کارگاه چالش رهبری ویژخ مدیران محترم شرکت سرمایه‌گذاری ایرانیان (پترول) – عکس دسته جمعی حاضرین دوره و مدرس در پایان دوره